The Pelikans Ras el Hanout 40g

Kód: 4-REH-40
€2,96
Vypredané
Položka bola vypredaná…
Som Tvoja pravá ruka pre každodenné rýchle varenie. So mnou vytvoríš indické karie, omáčky, dochutíš mäso aj polievky. Pokiaľ ma použiješ na ochutenie obyčajnej zeleniny či strukovín, vytvoríš zo zanedbávaných surovín jedlo, ktoré bude chutiť celej rodine. Môžeš ma používať po lyžičkách alebo použiť naraz a uvariť poriadny kotol jedla. Pre vegánske recepty som tá pravá! Posuniem Tvoje jedlo na novú úroveň.

Detailné informácie

Podrobný popis

The Pelikans Ras el Hanout 40g

Ras el Hanout má ľahko pikantnú chuť. Jedná sa o severoafrickú zmes, ktorá sa hodí opäť do všetkých mäsových a zeleninových pokrmov, strukovín, ryže či kuskusu i polievok. KORENIE SAMI PRAŽÍME A MELIEME. Žiadna z našich zmesi korenia NEOBSAHUJE soľ. V každom sáčku nájdete čistú dávku korenia. Toto menej známe korenie si zaslúži o to viac pozornosti, pretože obsahuje len to najlepšie korenie. O tom svedčí už samotný názov Ras el Hanout, ktorý v preklade znamená „vrchol obchodu“, teda to najlepšie, čo môže obchodník ponúknuť.

  • Alergény: bez alergénov
  • Zloženie: rímska rasca 12%, kurkuma 12%, paprika sladká 12%, koriander, kardamóm, fenikel, senovka, nové korenie, klinček, korenie čierne, chilli, muškátový oriešok, zázvor, škorica
  • Skladovanie: Skladujte mimo priameho slnka pri teplote do 23°C. Po otvorení spotrebujte do 30 dní.
Nutričné hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal)1403 / 335
Bielkoviny (g)12
Tuky (g)11,9
Z toho nasycené mastné k. (g)0,7
Sacharidy (g)27,6
Z toho cukry (g)2,3
Vláknina (g)-
Soľ (g)0,2

Dodatočné parametre

Kategória: Omáčky a dipy
Hmotnosť: 0.045 kg
Krajina pôvodu: Česko
Zloženie: Bez lepku, Bez laktózy, Bez pridaného cukru, Bez palmového oleja, Bez éčok, Vhodné pre vegetariánov, Vhodné pre vegánov
VO násobek: 5
Hmotnost: 40 g
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: