Octy
Balzamikový ocot (čiže vínny ocot) je obľúbený po celej Európe pre svoju špecifickú chuť a tiež široké možnosti použitia v kuchyni. V našej ponuke ho nájdete v jedinečnej úprave, a to v kombinácii so šetrne redukovanou čerstvou jablčnou šťavou. Balzamikový ocot je dokonca v BIO kvalite. Zvoliť môžete ale aj jablkový ocot vyrobený z preslávených sladkých talianskych jabĺk oblasti Trentino, alebo jablkový ocot, ktorý zrel celých päť rokov a na jeho chuti to rozhodne spoznáte. Balzamikový aj jablkový ocot sa výborne hodí do omáčok, dresingov, šalátov ale ochutí aj ovocie, zeleninu alebo dokonca zmrzlinu.
2 položiek celkom
Značky
Zobrazených položiek: 2
Obľúbené kategórie
- Prepustené maslo Ghí
- Kokosový olej
- Olivový olej
- Konopný olej
- Makový olej
- Ľanový olej
- Orechové oleje
- Arašidové maslo
- Mandľové maslo
- Kešu maslo
- Lieskoorieškové maslo
- Pekanové maslo
- Maslo z vlašských orechov
- Kokosové maslo
- Čokoládové maslo
- Proteinella
- Pistáciová pasta
- Datlová pasta
- Sezamová pasta
- Celozrnná múka