Bonjour z Diana Sveta Orieškov, zistite čo je naozaj kvalitná čokoláda
Aká je najobľúbenejšia ingrediencia tohto gurmána s francúzsko-španielskymi koreňmi a ako sa postupne vyvíjal jeho vzťah s Diana Company?
Pozrite sa na video s Xavierom Carchenillom, kde sa dozviete jeho odpovede a možno aj niečo viac o modernej profesionálnej cukrarine
S akou čokoládou nikdy nemôžete urobiť chybu a je naozaj kvalitná?
Pokiaľ ide o kvalitné čokolády na varenie a pečenie, profesionálni cukrári na celom svete všeobecne uznávajú predovšetkým dve značky, sú nimi belgická Barry Callebaut a francúzska Valrhona.
My pre Vás máme pre istotu obidve varianty, pretože sa skvele dopĺňajú a umožňujú nám tak, dať Vám na výber čo najširšiu paletu príchutí. O niečo viac konvenčné Barry Callebaut ponúka široký výber horkej, mliečnej, bielej, gold, ale aj ruby čokolády s najrôznejším obsahom kakaa, čokolády do fontán, kakaové maslo v kôstkach alebo napríklad lesklé čokoládové perly, zatiaľ čo Valrhona vyniká pestrým výberom čokolád najrôznejších klasických aj exotických príchuti.
Neváhajte tieto obľúbené značky vyskúšať, na našom e-shope ponúkame najrôznejšie veľkosti balenia od 250g, cez 400g až po 2,5kg.
Máte chuť urobiť si vlastné Čokoládovo višňové tartaletky podľa receptu Xaviera Carchenilly?
Celý recept nájdete tu a všetky dôležité ingrediencie na našom e-shope, tak s chuťou do toho.
DIANA COMPANY, spol. s r.o.
Rumunská 1829/8, 120 00 Praha 2, Česká republika
M +421 918 322 074 @E-shop SK: smetuprevas@diana-company.sk