Jablkový prášok (sušený mrazom)
Jablkový prášok posilňuje imunitu, zlepšuje trávenie a má regeneračné účinky. Vďaka šetrnému sušeniu mrazom si prášok z lyofilizovaného ovocia ponechal svoje živiny aj cenné látky. Lyofilizovaný ovocný prášok sa skvele hodí do jogurtov, krémov, smoothie a na dozdobenie dezertov. Dodá im výnimočnú chuť a cenné vitamíny. Ponúkame ho v niekoľkých veľkostiach balenia.
1 položiek celkom
Značky
Zobrazených položiek: 1
Obľúbené kategórie
- Ríbezľový prášok
- Jablkový prášok
- Kiwi prášok
- Mango prášok
- Ananásový prášok
- Čučoriedkový prášok
- Broskyňový prášok
- Malinový prášok
- Černicový prášok
- Slivkový prášok
- Višňový prášok
- Karob
- Lyofilizovaný banán
- Lyofilizované čučoriedky
- Lyofilizované broskyne
- Lyofilizované čierne ríbezle
- Lyofilizované červené ríbezle
- Lyofilizované dračie ovocie
- Lyofilizované hrozno
- Lyofilizované jablko