Dr. Oetker Venčeky 290g
Kód: 4-V-4/290Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Dr. Oetker Venčeky 290g
Venčeky Dr. Oetker obsahujú zmes na prípravu odpaľovaného cesta a zmes na prípravu krému. S ich pomocou budú Vaše Vanilkové venčeky ako od majstra cukrára. Stačí pridať vajcia, mlieko, cukor a maslo a ľahko vytvoríte 30 ks nadýchaných venčekov. Lahodný zákusok na nedeľné popoludnie prevoňané vanilkou. Vlastnoručne pripravenými domácimi venčekmi urobíte radosť svojim blízkym a ich príprava je tak jednoduchá, že ju zvládne každý! Tip: Vyskúšajte na vrstvu krému pridať vrstvu šľahačky (klasickej alebo šľahačky v prášku Dr. Oetker). Tiež môžete vyskúšať Letné veterníky s Jahodovou alebo Malinovou náplňou Dr. Oetker a s ovocím. Neodolateľné sú tradičné Karamelové veterníky. Do šľahačky jednoducho pridáte 2 balíčky trstinového cukru karamelového Dr. Oetker a vyšľaháte.
- Alergény: produkt obsahuje obilniny obsahujúce lepok a môže obsahovať mlieko, vlčí bôb
- Zloženie: PŠENIČNÁ MÚKA, kukuričný škrob, cukor, kypriaca látka (dihydrogedifosforečnan sodný, hydrogénuhličitan sodný), aróma, jedlá soľ, farbivo (karotény, riboflavín).
- Návod na použitie: Balenie obsahuje: 140 g zmesi na prípravu cesta, 150 g zmesi na prípravu krému. K tomu pridáte: na cesto: 125 g rastlinného tuku na pečenie, 250 ml vody, 3 vajcia (veľkosť M), na krém: 650 ml mlieka, 150 g masla, 60 g práškového cukru. Príprava cesta: Rastlinný tuk a vodu dáme variť. Do vriacej hmoty za stáleho miešania nasypeme obsah vrecka so zmesou na cesto a miešame, kým cesto nie je hladké. Odstavíme z platne a necháme vychladnúť. Do vychladnutého cesta pridáme 3 celé vajcia a šľaháme elektrickým ručným šľahačom 3 minúty. Potom cesto vložíme do cukrárskeho vrecka s hviezdicovou násadkou a na vymastenom plechu tvoríme venčeky s priemerom asi 6 cm (tvarujeme jedným ťahom). Pečieme v predhriatej rúre. Čas a teplota pečenia sú uvedené v tabuľke. Po vychladnutí venčeky prekrojíme. Príprava krému: Obsah vrecúška so zmesou na prípravu krému rozmiešame v 250 ml mlieka. Zvyšné mlieko dáme variť. Zmes prášku a mlieka vlejeme za stáleho miešania do vriaceho mlieka a varíme asi 2 minúty. Po uvarení necháme krém vychladnúť. Maslo s cukrom vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom dohladka. Do rozmiešaného masla nakoniec po častiach zašľaháme uvarený vychladnutý krém. Zdobenie venčekov: Na vychladnuté spodné časti venčekov nastriekame pomocou cukrárskeho vrecka pripravený krém a priklopíme vrchnými časťami venčekov. Potom venčeky pocukrujeme alebo polejeme cukrovou polevou. Dáme na 2 hodiny stuhnúť do chladničky. Všetky druhy rúr pred pečením dobre predhrejte! Elektrická rúra 200 °C 20 - 25 min. Teplovzdušná rúra 180 °C 20 - 25 min. Plynová rúra stredný stupeň 20 - 25 min. Pri pečení prvých 15 minút neotvárajte rúru! Pri pečení rešpektujte skúsenosti s vlastnou rúrou!
- Upozornění pro spotřebitele: Môže obsahovať stopy (MLIEKO, LUPINOVÁ MÚKA).
- Skladovanie: Skladujte v suchu. 16,0-25,0 stupňov
Nutričné hodnoty na 100g: | |
Energetická hodnota (kJ/kcal) | 1045/251 |
Bielkoviny (g) | 3,9 |
Tuky (g) | 16 |
Z toho nasycené mastné k. (g) | 10 |
Sacharidy (g) | 22 |
Z toho cukry (g) | 11 |
Vláknina (g) | - |
Soľ (g) | 0,21 |
Dodatočné parametre
Kategória: | Zdravé múky, zmesi a strúhanky |
---|---|
Hmotnosť: | 0.34 kg |
Krajina pôvodu: | Česko |
VO násobek: | 5 |
Hmotnost: | 290 g |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Dlhodobá dôvera a dôraz na kvalitu - to sú zásadné princípy, ktorými sa riadi rodinná firma Dr. Oetker už od svojho založenia v roku 1891. Sortiment značky Dr. Oetker v Českej republike obsahuje viac ako 150 výrobkov. Tento počet výrobkov neustále rastie. Sortiment značky Dr. Oetker zahŕňa prísady, dekorácie a zmesi na pečenie, pudingy a iné dezerty v prášku, sladké a slané jedlá v prášku, prípravky na zaváranie a čerstvé dezerty. Z tejto pestrej ponuky produktov si iste vyberie každý.