recept na malé kokosky
Budete potrebovať:
- 200g 100% kokosovej pasty
- 75g bio hrubého kokosu
- 50g tekutého medu alebo javorového sirupu
- Vanilka
- 200g 54% čokolády Callebaut + 20g kokosového oleja alebo kakaového masla na polevu
Postup:
Ak je kokosová pasta tuhá, povoľte ju na vodnom kúpeli. Pridajte kokos, sladidlo a vanilku a premiešajte. Nalejte do formy SF005 a nechajte stuhnúť do mrazničky. Vylúpnite a vždy dve polovice spojte zvyškom kokosovej hmoty. Uhlaďte. Do stredu pichnite špáradlo či ihlicu a dajte opäť stuhnúť. Namočte do čokoládovej polevy. Akonáhle stuhne, oškrabte oceľovou kefou. Nahrejte kovovú slamku a na jednej strane naznačte tri jamky. Podávajte v izbovej teplote, priamo z chladničky sú malé kokosky príliš tvrdé.
.
Recept @elikatesy
PRAJEME VÁM DOBRÚ CHUŤ!
TEAM Diana Company