BANÁNOVÁ TORTA / CHEESECAKE- DIANA COMPANY & ANETS FOOD - DIANA V KUCHYNI

Ak máte doma hromadu banánov a neviete čo s nimi. Máme pre vás tip na banánový dezert, ktorý je neuveriteľne šťavnatý.

ZÁKLAD (KORPUS):

NÁPLŇ:

Na ozdobenie:

POSTUP:

Banán si roztlačíme vidličkou a k nemu pridáme všetky ostatné suroviny. Vypracujeme cesto tak, aby sa nelepilo a išlo pekne zatlačiť do formy. Ako budeme mať cesto vypracované, vtlačíme do formy. Vystrihneme kus papiera na pečenie, dáme na cesto a na to nasypeme hrach / fazuľu / iné strukoviny, aby cesto bolo pekne sťažka a v rúre sa nenafúklo. Takto pripravený korpus dáme do vopred vyhriatej rúry a pečieme asi 15 minút. 

Medzitým si pripravíme náplň:

banány si poriadne roztlačíme, pridáme tvaroh, vajcia a podľa potreby dosladíme. Korpus vyberieme z rúry, zložíme fazule s papierom na pečenie a náplň vlejeme na korpus. Pečieme cca 30 minút tak, aby náplň bola dopredu upečená a pri rozkrojení nemohla vytiecť. 

Na dozdobenie nesmú chýbať lyofilizované ríbezle 

Recept by AnetsFood

PRAJEME VÁM DOBRÚ CHUŤ!

TEAM Diana Company