DIANA V KUCHYNI

GELATO Z VLAŠSKÝCH ORECHOV- DIANA COMPANY & ĽUDMILA ABRHÁM

RECEPT NA GELATO Z VLAŠSKÝCH ORECHOV BUDETE POTREBOVAŤ:    Mlieko plnotučné (660g)...

TEKVICOVÉ KRÉMOVÉ RISOTTO S MORSKÝMI PLODMI- DIANA COMPANY & KETRIN SLADUCKA

Tekvicové krémové risotto s morskými plodmi Recept: BUDETE POTŘEBOVAT:  500g ryže arb...

BROWNIES S PEKANOVÝMI ORECHMI- DIANA COMPANY & XAVIER CARCHENILLA ZO SWEETFLOW

BROWNIES S PEKANOVÝMI ORECHMI    BUDETE POTREBOVAŤ:    Recept na 8 ks (ráfik...

ROLÁDA S MUČENKOU - DIANA COMPANY & XAVIER CARCHENILLA ZO SWEETFLOW

ROLÁDA S MUČENKOURecept na 1 roládu, 8 porciíNa ganache mučenka namelaka (deň dopredu):Namelaka je j...

CHOUX S VLAŠSKÝM ORECHOM, KOKOSOM A HRUŠKOU- DIANA COMPANY & TOMÁŠ MALÝ - DIANA V KUCHYNI

Přinášíme Vám jedinečný recept na Choux od Tomáše Malého, majitele a pastry chefa NM Desserts. Tomáš...

ČOKOLÁDOVÝ TART - DIANA COMPANY & KRISTINA NEMČKOVÁ - DIANA V KUCHYNI

ČOKOLÁDOVO-KARAMELOVÝ TART, ktorého základnú vrstvu tvorí krehké cesto pâte sablée, lieskoorieškový ...

ČOKOLÁDOVO VIŠŇOVÉ TARTALETKY S PISTÁCIEMI - DIANA COMPANY & XAVIER CARCHENILLA - DIANA V KUCHYNI

RECEPT NA ČOKOLÁDOVO-VIŠŃOVÉ TARTALETKY S PISTÁCIEMI Recept na 6 ks Materiál TARTE RING RÁFIKY...

PARIS BREST - DIANA COMPANY & VLAD RYASNYY - DIANA V KUCHYNI

Paris-brest - lieskový orech, slaný karamel a praliné: (cca 15ks) Odpaľované cesto: 70g voda...

MAKRÓNKY - DIANA COMPANY & MÍŠA LANDOVÁ - DIANA V KUCHYNI

RECEPT NA MAKRÓNKY  farebnosť a príchuť makróniek si každý môže zvoliť podľa seba my sme rob...

PISTÁCIOVÁ TORTA S RUBY ČOKOLÁDOU - DIANA COMPANY & JOSEF MARŠÁLEK - DIANA V KUCHYNI

RECEPT NA PISTÁCIOVÚ TORTU S RUBY ČOKOLÁDOU KORPUS 6ks stredne veľkých vajec 120g cukru krupica...