Barry Callebaut Čokoláda 823 mliečna 33,6% 400g

Kód: 4-BCCM-400
€10,39
Vypredané
Položka bola vypredaná…
Mliečna čokoláda od Barry Callebaut vo forme kôstok má vyváženú kakaovú a mliečnu chuť s karamelovými tónmi. Výborne ochutí peny, krémy, glazúry či ganache a vďaka dokonale vyváženej chuti ju môžeme kombinovať so širokou škálou prísad. Čokoládové kôstky sú tiež vhodné na dekoratívne zdobenie či na výrobu zmrzlín. Callebaut používa iba najkvalitnejšie ingrediencie a vyrába svoju Finest Belgian Chocolate v srdci Belgicka už dlhšie ako 100 rokov. Čokoláda je vyrábaná s vášňou odovzdávanou z generácie na generáciu, pričom na čokoládu Callebaut sa každý deň spoliehajú šéfkuchári a výrobcovia čokolád pri vytváraní potešení s vynikajúcou chuťou.

Detailné informácie

Podrobný popis

Barry Callebaut Čokoláda 823 mliečna 33,6% 400g

Tvorte s týmto majstrom kakaa, mlieka a karamelu.

Ak hľadáte slávnu mliečnu čokoládu, ktorá sa teší obľube kuchárov po celom svete, potom je recept č. 823 pre vás tým pravým. Predstavte si hlbokú, teplú farbu, jemný kakaový základ a sladké, karamelové tóny, ktoré to príjemne zavŕšia.

Táto obľúbená čokoláda má bohatú chuť a skvelú spracovateľnosť. Kombinujte ju s širokou škálou výrazných korenistých, ovocných, mliečnych a likérových tónov. Jej univerzálna tekutosť je výborná na rôzne použitie

S touto čokoládou podporujete pestovateľov kakaa

The Finest Belgian Chocolate vyžaduje najkvalitnejšie kakaové bôby. Dnes aj zajtra. Z každého balenia Finest Belgian Chocolate, ktoré zakúpime, investuje výrobca časť do udržateľného pestovania kakaa prostredníctvom nadácie Cocoa Horizons.

Zloženie: Cukor, kakaové maslo, plnotučné sušené mlieko, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitín, prírodná vanilková aróma.

Skladovanie: Skladujte pri teplote 12 až 20 ° C.

Alergény: mlieko, sója

  • Alergény: produkt obsahuje mlieko, sójové zrná
  • Zloženie: cukor, kakaové maslo, plnotučné sušené mlieko, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitín, prírodná vanilková aróma
  • Návod na použitie: Výrobok je pripravený na použitie.
  • Skladovanie: Skladujte pri teplote 12 až 20 °C.
Nutričné hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal)2356/563
Bielkoviny (g)7
Tuky (g)36,2
Z toho nasycené mastné k. (g)21,8
Sacharidy (g)50,9
Z toho cukry (g)49,9
Vláknina (g)2,1
Soľ (g)0,21

Dodatočné parametre

Kategória: Čokolády a kakaa na varenie
Hmotnosť: 0.4 kg
Krajina pôvodu: Belgicko
Zloženie: Bez lepku, Kosher, Bez palmového oleja, Vhodné pre vegetariánov
VO násobek: 5
Hmotnost: 400 g
Položka bola vypredaná…
5
3x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
5
Avatar autora | 24.9.2024
+ Výborná chuť, výborná horúca Belgicka čokoláda je z toho

4
Avatar autora | 27.5.2024
+ Kvalita

5
Avatar autora | 6.5.2024
+ Výborná čokoláda

5
ET Avatar autora | 11.4.2023
Podľa mňa najlepšia mliečna čokoláda.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Na začiatku celého príbehu tejto čokolády stoja najkvalitnejšie kakaové bôby. Čokoláda Callebaut sa vyrába v jednej z belgických najstarších pražiarni. Je vyrobená z najlepších, udržateľných kakaových bôbov. Vaše chuťové poháriky budú rozmaznávané chuťou jednej z najkvalitnejších čokolád. Za každý balíček, ktorý kúpite, investuje spoločnosť časť zárobku do udržateľného pestovania. V ponuke nájdete veľa druhov čokolády, od mliečnej, cez ruby ​​až po horkú. Teraz už si stačí len vybrať.