Barry Callebaut Čokoláda 811 horká 54,5% 400g

Kód: 4-BCCH-400
€10
Skladom
Môžeme doručiť do:
27.11.2024
Horká čokoláda od Barry Callebaut vo forme kôstok má bohatú kakaovú chuť, ktorá je vyvážená jemnou chuťou ovocných tónov. Výborne ochutí peny, krémy, glazúry či ganache a vďaka dokonale vyváženej chuti ju môžeme kombinovať so širokou škálou prísad. Čokoládové kôstky sú tiež vhodné na dekoratívne zdobenie a na výrobu praliniek či zmrzlín. Callebaut používa iba najkvalitnejšie ingrediencie a vyrába svoju Finest Belgian Chocolate v srdci Belgicka už dlhšie ako 100 rokov. Čokoláda je vyrábaná s vášňou odovzdávanou z generácie na generáciu, pričom na čokoládu Callebaut sa každý deň spoliehajú šéfkuchári a výrobcovia čokolád pri vytváraní potešení s vynikajúcou chuťou.

Detailné informácie

Podrobný popis

Barry Callebaut Čokoláda 811 horká 54,5% 400g

Recept č. 811 môžu majstri cukrári používať univerzálne.

Jeden z pôvodných receptov Octaafa Callebauta, ktorý sa preslávil po celom svete. Rovnako ako všetky najjemnejšie belgické čokolády, tak aj táto je vyrobená z našej charakteristickej zmesi Wieze. Praženie celých kakaových bôbov zaručuje jej plnú chuť, bohatý kakaový základ a jemné ovocné tóny.

Tento majster vo vyváženosti sa dokonale kombinuje so širokou škálou ingrediencií a je vhodný pre každé použitie, od vytvárania cukroviniek až po sušienky, polevy a nápoje. Pre skvelé výsledky za každých okolností.

S touto čokoládou podporujete pestovateľov kakaa

The Finest Belgian Chocolate vyžaduje najkvalitnejšie kakaové bôby. Dnes aj zajtra. Z každého balenia Finest Belgian Chocolate, ktoré zakúpime, investuje výrobca časť do udržateľného pestovania kakaa prostredníctvom nadácie Cocoa Horizons

Zloženie: Kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, emulgátor: sójový lecitín, prírodná vanilková aróma.

Skladovanie: Skladujte pri teplote 12 až 20 ° C.

Alergény: sója

Cross-kontaminácia: mlieko

  • Alergény: produkt obsahuje sójové zrná a môže obsahovať mlieko
  • Zloženie: kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, emulgátor: sójový lecitín, prírodná vanilková aróma
  • Návod na použitie: Výrobok je pripravený na použitie.
  • Skladovanie: Skladujte pri teplote 12 až 20 °C.
Nutričné hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal)2307/551
Bielkoviny (g)5,1
Tuky (g)36,6
Z toho nasycené mastné k. (g)21,9
Sacharidy (g)45,8
Z toho cukry (g)43,1
Vláknina (g)8,1
Soľ (g)0,01

Dodatočné parametre

Kategória: Čokolády a kakaa na varenie
Hmotnosť: 0.4 kg
Krajina pôvodu: Belgicko
Zloženie: Bez lepku, Kosher, Bez palmového oleja, Vhodné pre vegetariánov
VO násobek: 5
Hmotnost: 400 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Na začiatku celého príbehu tejto čokolády stoja najkvalitnejšie kakaové bôby. Čokoláda Callebaut sa vyrába v jednej z belgických najstarších pražiarni. Je vyrobená z najlepších, udržateľných kakaových bôbov. Vaše chuťové poháriky budú rozmaznávané chuťou jednej z najkvalitnejších čokolád. Za každý balíček, ktorý kúpite, investuje spoločnosť časť zárobku do udržateľného pestovania. V ponuke nájdete veľa druhov čokolády, od mliečnej, cez ruby ​​až po horkú. Teraz už si stačí len vybrať.